Brush on Block SPF 30

Αντιηλιακό ευρέως φάσματος από ορυκτά μέταλλα ενσωματωμένο σε πινέλο

40,00€
Διαθέσιμο
Brush on Block SPF 30

Το Brush on Block είναι ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο αντιηλιακό ορυκτών μετάλλων, το οποίο είναι ενσωματωμένο σε ένα πινέλο προσφέροντας την τέλεια προστασία από τον ήλιο και καθιστώντας το ιδανικό για κάθε εξωτερική δραστηριότητα. Αναπτύχθηκε για να ενθαρρύνει κάθε άντρα ή γυναίκα και παιδί να φορούν καθημερινά αντιηλιακό.

  • Με την εύκολη εφαρμογή του, θα το χρησιμοποιείτε συχνά, θα το εφαρμόσετε ξανά και ξανά με ευκολία και θα το έχετε παντού για προστασία από τον ήλιο, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Πείτε αντίο σε λιπαρές λοσιόν, κρύα σπρέυ, λιπαρά έλαια, χέρια που κολλάνε και πρόσωπα που γυαλίζουν. Το BRUSH ON BLOCK μπορεί να εφαρμοστεί ακριβώς πάνω από το μακιγιάζ, όπως μια ελαφριά πούδρα. Μπορεί να εφαρμοστεί ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε αντίθεση με μια πλούσια κρέμα ή ένα stick, δίνοντάς σας εξαιρετική προστασία από τον ήλιο χωρίς να αλλοιώνει το μακιγιάζ σας. Επιπλέον, είναι ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, τα οποία μερικές φορές δημιουργούν αντιδράσεις σε αντηλιακά με χημικά αντιηλιακά φίλτρα ή πλούσιες κρέμες με ορυκτά. Λόγω το ότι είναι σκόνη, είναι επίσης εξαιρετικό για λιπαρές επιδερμίδες.
  • 1) Προστασία ευρέος φάσματος SPF 30 2) Παρέχει μη ερεθιστική προστασία τόσο από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA (οι ακτίνες που προκαλούν γήρανση) όσο και από τις ακτίνες UVB (οι ακτίνες που προκαλούν ηλιακό έγκαυμα) 3) Ημιδιαφανής σύνθεση 4) Παρέχει μία αόρατη κάλυψη σε όλους τους τόνους του δέρματος - για άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Το Brush on Block έρχεται σε ένα ενσωματωμένο πινέλο. το οποίο έχει τη δυνατότητα να ξαναγεμίσει. Επίσης κλείνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην διαρρεύσει στην τσάντα ή τον αθλητικό σας σάκο. Όταν η σκόνη των ορυκτών μετάλλων τελειώσει, απλώς αφαιρέστε το φυσίγγιο/ανταλλακτικό και αντικαταστήστε το με ένα νέο.

Το Brush on Block περιέχει φυσικά ενεργά αντηλιακά συστατικά, το διοξείδιο του τιτανίου (15%) και το οξείδιο του ψευδαργύρου (12%). Δεν περιέχει χημικά αντηλιακά φίλτρα. Δεν απορροφόνται από το δέρμα σας και συχνά αναφέρονται και ως φυσικοί ανακλαστές. Τα φυσικά αντηλιακά είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν τσούξιμο, ερεθισμό ή φραγμένους πόρους. Το εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, ενώ το Safflower Seed Oil είναι ένα μαλακτικό που ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα. Το εκχύλισμα χαμομηλιού βοηθά στην πρόληψη της φλεγμονής και του ερεθισμού του δέρματος. Ο συνδυασμός αυτών των βοτάνων λειτουργεί για να εμπλουτίσει, να καταπραΰνει και να αποκαταστήσει το εκτεθειμένο δέρμα σας.

Το BRUSH ON BLOCK πρέπει να βρίσκεται στη θέση «CLOSE». Για εφαρμογή, γυρίστε τον κάτω κύλινδρο σε "OPEN", θα πρέπει να ακούσετε και να αισθανθείτε ένα κλικ. Αν δεν ακούσετε το κλικ, γυρίστε πρώτα τον κάτω κύλινδρο προς τα δεξιά, ώστε να είναι σταθερά στη θέση "CLOSE". Στη συνέχεια, περιστρέψτε το κάτω δοχείο περίπου 1⁄4 "προς τα αριστερά μέχρι να αισθανθείτε το κλικ. Το πινέλο είναι τώρα στη θέση «OPEN» και η σκόνη θα ρέει μέσω της κεφαλής του πινέλου. Τινάξτε το πινέλο μέχρι να δείτε την σκόνη στην κεφαλή του πινέλου και αρχίστε να εφαρμόζετε. Τινάξτε ξανά αν φαίνεται ότι δεν έχει απομείνει σκόνη στην κεφαλή του πινέλου. Εφαρμόστε απαλά στο δέρμα με κίνηση προς τα κάτω ή κυκλικά. Εάν φαίνεται ότι δεν υπάρχει σκόνη στην κεφαλή του πινέλου, θα χρειαστεί να το ανατινάξετε ξανά. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα ελαφρύ ματ φινίρισμα. Όταν τελειώσετε, σύρετε το προστατευτικό του πινέλου και κλείστε το καπάκι. Το BRUSH ON BLOCK πρέπει να εφαρμόζεται ξανά μετά από 80 λεπτά κολύμβησης ή εφίδρωσης, αμέσως μετά το στέγνωμα με την πετσέτα ή τουλάχιστον κάθε 2 ώρες. Για εφαρμογή σε μικρότερες περιοχές γύρω από τα μάτια και τη μύτη, σύρετε το πλαστικό περίβλημα του πινέλου μέχρι τη μέση για πιο ακριβή εφαρμογή. Το BRUSH ON BLOCK μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από την περιοχή των ματιών και στο πάνω βλέφαρο.

Ταιριάζει
με

Ταιριάζει
με

Ταιριάζει
με

newsletter-img

-10%

Στην πρώτη σας παραγγελία εάν εγγραφείτε ως χρήστης

Newsletter

×

* E-mail:

* Όνομα:

* Επώνυμο: