Πολλή απολέπιση = Αυξημένη ευαισθησία

Ακόμη και αν δεν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, η καθημερινή χρήση ΑΗΑ και ΒΗΑ ένέχει το ενδεχόμενο να την ερεθίσει, καθώς ο δερματικός φραγμός σας μπορεί να δυσκολεύεται να συμβαδίσει με το μέγεθος της απολέπισης. Η παράλληλη χρήση βιταμίνης Α αυξάνει την αντικατάσταση των κυττάρων κάνοντας το δέρμα ακόμη πιο ευαίσθητο.

Καθημερινή απολέπιση με προστατευμένο φραγμο?

Τα PHAs, από την άλλη, είναι η νέα γενιά απολεπιστικών οξέων. Είναι ιδιαίτερα ενυδατικά και φιλικά προς τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Τα μόρια τους είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και έτσι δεν μπορούν να διεισδύσουν τόσο βαθιά στο δέρμα, όπως τα ΑΗΑ και ΒΗΑ, αλλά δρουν επιφανειακά. Αυτό διασφαλίζει ότι ο δερματικός φραγμός δεν βλάπτεται συστηματικά.

Εκμεταλλευόμενοι τα επιστημονικά αυτά δεδομένα, σας παρουσιάζουμε την καινοτομία της Medik8: το προϊόν Press and Glow.

Τι περιέχει το Press And Glow?

Γλουκονολακτόνη

To Press and Glow χρησιμοποιεί τη δύναμη του πολύ-υδροξυοξέος (ΡΗΑ) γλουκονολακτόνη σε συγκέντρωση 5,5%. Είναι ένα ενυδατικό μόριο που δεσμεύει υγρασία και ανακουφίζει την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της απολέπισης.

Εκχύλισμα αχλαδιού

Το φυτικό αυτό εκχύλισμα επάγει τη διαδικασία κυτταρικής αναγέννησης, ενισχύοντας τη δραστικότητα των ενζύμων της επιδερμίδας σας. Συνδυάζεται τέλεια με τη βιταμίνη Α, καθώς εκείνη επάγει την κυτταρική αναγέννηση στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενώ το Press and Glow την επάγει στα ανώτερα. 

Aloe Vera

Το Press and Glow εκμεταλλεύεται τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες της αλόης. Μειώνει την ξηρότητα που μπορεί να προκύψει, εάν χρησιμοποιείτε βιταμίνη Α.

Εκχύλισμα Acai

To μόριο Acai περιέχει ανθοκυανίνες ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν την τοπική φλεγμονή, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες.

Κύρια οφέλη

Το Press & Glow αναπλάθει την επιδερμίδα σας αφήνοντας την λεία και ζουμερή. Δημιουργεί μια ιδανική επιφάνεια, για να υποδεχτεί τους ορούς με βιταμίνη C και Α που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια ή θέτει τη βάση για το μακιγιάζ. Το δέρμα σας λάμπει και μειώνονται οι δυσχρωμίες. 

Σε περίπτωση που τελειώσει το προϊόν σας διαθέτουμε επίσης συσκευασία επαναπλήρωσης: το Press & Glow Refill.

To Press & Glow συνδυάζεται ιδανικά με τα προϊόντα της φιλοσοφίας CSA βοηθώντας τα να δράσουν αποτελεσματικότερα. Επιλέξτε προϊόν με βιταμίνη C και βιταμίνη Α που σας ταιριάζει.


[Πηγή] www.medik8.com